دستگاه اینجکشن MY2016

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
  • نظرات : بدون دیدگاه

اطلاعات

این دستگاه قابلیت تزریق یا ریزش انواع مواد غلیظ از قبیل مربا، شکلات، کرم، مارمالاد و غیره داخل انواع کیک و شیرینی را دارا می باشد. سرعت تولید قابل کنترل بوده و ظرفیت تولید متناسب با تعداد نازل های تزریق می باشد. ظرفیت میزان تزریق هر نازل از ۲ الی ۴۰ گرم همچنین مقدار تزریق تا ۱ گرم قابل تنظیم می باشد. برای هر نازل پیستون مجزا بوده و در تمامی محصولات مقدار مغز به یک اندازه می باشد. دستگاه از ۴ الی ۱۲ نازل به صورت تزریق افقی طبق سفارش قابل ساخت می باشد. دستگاه مجهز به PLC و مانیتورینگ بوده و اپراتور به راحتی می تواند تمامی تنظیمات دستگاه را از طریق مانیتور انجام دهد. بارگیری محصول می تواند به صورت دستی و هم به صورت خودکار، در خط تولید انجام شود. همچنین محصول در هنگام خروج از ماشین می تواند با یک نوار نقاله حمل کننده به ایستگاه بسته بندی برسد. برای محصولاتی که باید با شکلات یا کرم های داغ پر شوند مخزن با دیواره دو جداره بوده و دمای محصول با آب گرم کنترل می شود و در ضمن آب گرم در داخل دستگاه تعبیه گردیده و آب به وسیله پمپ سرکوله می گردد.

 

ابعاد:

عرض : ۱۵۰ سانتیمتر

ارتفاع : ۱۷۵ سانتیمتر

طول : ۵۷۰ سانتیمتر