خط کامل عمل آوری شکلات به روش بالمیل MY2009

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
  • نظرات : بدون دیدگاه

دستگاه MY2009 روشی مناسب برای فرآوری انواع توده های چربی دار از قبیل انواع فراورده های شکلاتی، کاکائویی و غیره می باشد. سیستم هسته مرکزی آن شامل یک قسمت توزین ( وزن کردن )، مخزن مخلوط کن و یک مرحله سایش به کمک آسیاب میله ای می باشد. تمام قطعات و اجزاء این دستگاه بر طبق آخرین استانداردها ساخته شده اند و از آنجا که اصول طراحی پیمانه ای در آن بکار رفته است ، کلیه اجزاء این قابلیت را دارند که به یکدیگر ملحق شوند. بیشتر از صد نوع دستور غذایی را می توان از طریق سیستم کنترل دستگاه در حافظه متمرکز آن ذخیره و نگهداری نمود.

  • قابلیت تغییر و سازماندهی بر اساس نیاز مشتری؛
  • انعطاف پذیری بالا در تولید انواع مختلف توده ها و توسعه آسان به دلیل داشتن اجزاء استاندارد؛
  • نصب آسان و سریع؛
  • فرایند تولید آسان برای محصولات دارای رسوبات جامد فراوان؛
  • انرژی اولیه یکنواخت در کل فرایند تولید محصول بدلیل وجود سیستم شکاف حلقوی آسیاب گلوله ای؛
  • سرمایش موثر و کنترل دقیق دما بدلیل وجود سطوح وسیع تبادل گرما؛
  • حداقل پسماندهای محصول هنگام تغییر دستور غذایی بدلیل شکل بندی منسجم اجزاء.