تونل خنک کن اسپیرال (سردخانه )MY 26

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
  • نظرات : بدون دیدگاه

فرآیند تونل خنک کن دارای سلول هایی همراه با دیواره های جداگانه جهت خنک کردن می باشد که ضخامت آن بستگی به دمای داخلی مورد نیاز می باشد. این سیستم مناسب برای استفاده در محصولات انبوهی که توانایی انتقال بوسیله کانوایر را دارند می باشد.مانند انواع بیسگویت کرم دار و شیرینی جات ،شکلات، نان،پیتزا و…

 

مزایا:

این دستگاه بدلیل اسپیرال بودن ، فضای خیلی کمی را اشکال می کند برای مثال یک نوار طول ۶۰ متر مفید با عرض ۴۰ سانتیمتر در فضا ، ۲٫۵ متر عرض ۳٫۵ متر طول و ۲٫۵ متر ارتفاع اشکال میکند.